torstai 20. marraskuuta 2014

Oivallus: 5.11.2014: Elämänpuuni muuttui sydämeksi tai sydänpuuksi

Minua ohjataan rakkaudellisesti ja ei ole enää mitään väliä, mitä olin ennen, vaan mitä olen nyt. Kuuntelen sydäntäni ja elän.
Rakkaudesta minut on tuotu maailmaan. Musiikki on ollut siinä yhdistävänä tekijänä.Mikä on tärkeintä, on rakkaus itseeni ja sen myötä myös maailman kaikkeuteen.  Kaikki on yhtä. Mikään ei ole erillistä, vaan kaikki on yhtä. Jumala on rakkaus. Niin olen minä ja sinä ja me kaikki.

”Sydämenpalo”
Tarjoilen blogia sydämenmaljasta teille arvoisat blogin lukijat, jossa kumpuaa sydänpuu/sydän sykkivänä valona ja ilona.  Minä elän tässä ja nyt.

Asetan tästä eteenpäin kaikki ainekset (terveys – 7 parantajaa, koti, perhe, ystävät, harrastukset, työ) sydänpuuhun, jossa ne ovat kaikki yhtä ja ei ole mitään erillistä enää. Esimerkiksi en ota erikseen puustani ystäviä, että tänään on ystävänpäivä, vaan se on joka päivä läsnä elämässäni. Vain eri päivinä voin kohdata eri ystäviä eri tilanteissa, mutta sydämessäni ovat kaikki ystävät yhtä.

Haluan poistaa omasta elämästäni kaavamaisuutta ja lisätä luovuutta, joka antaa paljon laajemmat ja monipuolisemmat mahdollisuudet elää elämää ja kuunnella sydämeni ääntä.

Aitorakkaus itseeni
Aidossa rakkaudessa ei ole mitään teennäisyyttä eikä itselleen valehtelua. Sanoja ei tarvita. Luovuuden korkein muoto on aitous, joka vaatii määrän rohkeutta. Valita niin kuin oma sydän ja sielu sanovat.
Kasvattavaa on oppia pois totutuista malleista. Kasvamiseen tarvitaan irtipäästämistä. Henkinen vankeus on kasvualusta riippuvuuksille. Rohkaiseva palaute motivoi kasvun ja kehityksen polulle. Rohkaisu elää vuorovaikutuksessa. Elämän tärkeimmät hetket eivät toistu, mutta niistä voi poimia kasvun siemeniä. Onneksi kasvuun liittyy toivo, aina on olemassa uusi mahdollisuus. Uusien mahdollisuuksien löytöretkellä tarvitaan siivet, tarvitaan juuret ja tarvitaan rohkeutta seistä omilla jaloilla, kuunnella ja seurata omaa sydäntään ja sieluaan. Se taitaa olla sitä hyvää itsetuntoa.

Yrittäjyys on aina myös henkinen matka. Viestinä kuuluu: ”Seuraa sisistäsi työssä ja elämässä.” Henkinen ja maallinen kulkevat käsi kädessä. Raha ei ole päällimmäinen asia, vaan raha on runsautta. Puhun uuden ajan yrittäjyydestä. Haluan tehdä työtä, jonka koen itse merkitykselliseksi. Risukot kasvattavat, mutta kun tulee oivallus, miksi minä niitä risukoita poljen, alkaa matka sisimpään aueta. Poistuu pakkoyrittäminen. Ensimmäinen askel on kuunnella ja kuulla itseä. Seuraavaksi toteuttaa kuulemaa eli tehdä tekoja sen mukaan, mikä sisäinen ääni on. Minulla on oikeus ihmeisiin. Se toteutuu, mihin uskoo elämässä.

Vaikka kaipaan suojaa ja turvaa, niin kaipaan myös vapautta. Se johtaa syvemmän ”oman valon” löytämisen tielle. Maailmankaikkeus vaatii aitojen tunteitten hyväksyntää. Puhtaimmassa värähtelytaajuudella aidossa todellisuudessa onkin jäljellä vain rakkautta ja harmoniaa. Jumala on antanut täydellisen vapaan tahdon. Yksi tie ylitse muiden on rakkauden tie. Rakkaus antaa meille kyvyn nähdä laajemmin, kauniimmin ja rakastavimmin ympäröivä maailma. Sillä tiellä voi saavuttaa oman mestaruuden ja sisäisen viisauden. Näin tapahtuu vain rakastamalla, kunnioittamalla ja arvostamalla itseämme. Vasta rakkaudessa ymmärrämme olevamme osa kokonaisuutta, itse Elämää, Jumalaa ja Kaikkeutta. ”Näe, mitä näen, tunne mitä tunnen! Anna valon vallata sydämeni!” Rakkaus vapauttaa elämään nyt – tässä hetkessä. Rakkauden voima on suunnattoman suuri. Luottamuksellisen tunteen lähettäminen on rakkauden energiaa. Juokse avosylin pelkoa kohti ja etsi rakkautesi palanen. Hyväksy, että saa pelottaa ja mene silti. Kontrolli toimii pelosta käsin. Energiana kontrolli on ahdistava, ei vapauttava. Lopuksi: Kosketuksella on ihmeellinen voima.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti